Składniki:
mięso bez kości (wołowe lub wieprzowe) | 50 dkg. |
fasolka szparagowa | 1 puszka |
czosnek | 2 ząbki |
Papryka ostra mielona Prymat | |
grzyby suszone | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
smalec | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
mięso bez kości (wołowe lub wieprzowe) | 50 dkg. |
fasolka szparagowa | 1 puszka |
czosnek | 2 ząbki |
Papryka ostra mielona Prymat | |
grzyby suszone | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
smalec | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: