Gulasz z fasolką szparagową

Gulasz z fasolką szparagową

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso bez kości (wołowe lub wieprzowe)

    50 dkg.
  • fasolka szparagowa

    1 puszka
  • czosnek

    2 ząbki
  • papryka ostra mielona

  • grzyby suszone

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

  • smalec

  • sól

  • pieprz czarny mielony

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, obsmażyć na tłuszczu, włożyć posiekany czosnek, skropić wodą, posypać vegetą, papryką, solą i pieprzem. Dodać namoczone i posiekane grzyby i fasolkę z zalewą. Dusić na małym ogniu, aby nie przypalić. Podawać np. z kaszą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat