Składniki:
koperek | pęczek |
mięso wołowe | 60dag |
cebule | 3 |
korniszony | 3 |
jajko | 2 |
nasturcja | 1łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1łyżka |
zsiadłe mleko | 1szkl |
olej | 1\\2szkl |
przecier pomidorowy | 1łyżka |
cukier | 1łyżeczka |
sól | |
pieprz |
koperek | pęczek |
mięso wołowe | 60dag |
cebule | 3 |
korniszony | 3 |
jajko | 2 |
nasturcja | 1łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1łyżka |
zsiadłe mleko | 1szkl |
olej | 1\\2szkl |
przecier pomidorowy | 1łyżka |
cukier | 1łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: