Składniki:
ryż | 1 szkl |
naturalnego masła | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
twrdego żółtego sera | 15 dag |
natka sól pieprz | |
bulion drobiowy | 2 szt |
grzyby leśne | 40 dag |
olej z pestek winogron | 5 łyżek |
ryż | 1 szkl |
naturalnego masła | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
twrdego żółtego sera | 15 dag |
natka sól pieprz | |
bulion drobiowy | 2 szt |
grzyby leśne | 40 dag |
olej z pestek winogron | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: