Składniki:
truskawki | 3/4 kg |
biszkopty podłużne | |
herbata miętowa | 1/2 szklanki |
cukier puder | 150 g |
sok z cytryny | |
śmietana kremowa 30% | 500 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
cukier puder | 50 g |
cukier wanilinowy |
truskawki | 3/4 kg |
biszkopty podłużne | |
herbata miętowa | 1/2 szklanki |
cukier puder | 150 g |
sok z cytryny | |
śmietana kremowa 30% | 500 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
cukier puder | 50 g |
cukier wanilinowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: