Składniki:
schab bez kości | 70 dag |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
por | 1 szt |
masło | 50 gram |
olej | 5 łyżek |
tymianek | |
rozmaryn | |
pieprz | |
sól | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 200 ml |
schab bez kości | 70 dag |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
por | 1 szt |
masło | 50 gram |
olej | 5 łyżek |
tymianek | |
rozmaryn | |
pieprz | |
sól | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: