Składniki:
chleb razowy | 300 gram |
keczup | 1/2 szklanki |
jajko | 2 szt. |
ser żółty | 50 gram |
seler naciowy | 3-4 łodygi |
ząbek czosnku | 1 szt. |
sól | |
tłuszcz do formy | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
pestki dyni | 100 łuskane |
chleb razowy | 300 gram |
keczup | 1/2 szklanki |
jajko | 2 szt. |
ser żółty | 50 gram |
seler naciowy | 3-4 łodygi |
ząbek czosnku | 1 szt. |
sól | |
tłuszcz do formy | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
pestki dyni | 100 łuskane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: