Przepis i sposób przygotowania na: Mielone faszerowane twarogiem z sosem
2. Mielone zagnieść z czosnkiem i cebulą. Przyprawić. Uformować kotlety, napełnić masą serową. Obtoczyć w bułce tartej. Piec 30 min. w temp. 180 stopni. Podawać z sosem.
mięso mielone | 80 dag |
cebula | 1 szt. |
ser biały | 10 dag |
cukinia | 1 szt. |
jogurt naturalny | 1 op. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
zielenina | 3 posiekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: