Składniki:
dkg fasolki szparagowej zielonej i żółtej | po 15 |
dkg groszku zielonego | 15 |
czubata łyżka masła | 1 |
łyżki ciemnego sosu sojowego | 2-3 |
odrobina cukru, ew. sól | do smaku: |
łyżki ziarenek sezamu | 2 |
olej sezamowy | kilka kropli |
dkg fasolki szparagowej zielonej i żółtej | po 15 |
dkg groszku zielonego | 15 |
czubata łyżka masła | 1 |
łyżki ciemnego sosu sojowego | 2-3 |
odrobina cukru, ew. sól | do smaku: |
łyżki ziarenek sezamu | 2 |
olej sezamowy | kilka kropli |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: