Składniki:
seler | 1/2 kg. |
fasolka szparagowa | 25 dkg. |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
musztarda | 1 łyżka |
pomidor | 3 szt. |
jajko | 2 szt. |
majonez | mały |
sok z cytryny | |
sól | |
cielęcina | 25 gotowana |
natka pietruszki | 1 łyżka |
seler | 1/2 kg. |
fasolka szparagowa | 25 dkg. |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
musztarda | 1 łyżka |
pomidor | 3 szt. |
jajko | 2 szt. |
majonez | mały |
sok z cytryny | |
sól | |
cielęcina | 25 gotowana |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: