Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka \"IMPREZKOWA FETA\"
Przyprawiamy solą i pieprzem.
Z majonezu, przeciśniętego przez praskę czosnku i musztardy robimy gęsty sos- polewamy nim sałatkę.
ser feta | 1 opakowanie |
pomidor | 4 szt |
brokuł | 1/2 szt |
kapary | 1 garść |
oliwki zielone | 1 garść |
por | 1 szt |
czosnek marynowany | 1 garść |
majonez | 2 łyżki |
czosnek | 1-2 ząbki |
musztarda dijon | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: