Składniki:
polędwica wołowa | 60 dkg |
imbir | kawałek świeżego |
olej sezamowy | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżeczki |
sól | |
tabasco | kilka kropli |
awokado | 1 sztuka |
jabłko kwaśne | 1/2 sztuki |
olej | 5 łyżek |
polędwica wołowa | 60 dkg |
imbir | kawałek świeżego |
olej sezamowy | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
sok z cytryny | 3 łyżeczki |
sól | |
tabasco | kilka kropli |
awokado | 1 sztuka |
jabłko kwaśne | 1/2 sztuki |
olej | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: