Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto marchewkowe z polewą pomarańczową
Przygotowujemy sos: serek ucieramy z masłem mikserem, dodajemy cukier i skórkę z pomarańczy, nakładamy na ciasto gdy jest zimne, wstawiamy do lodówki.
jajko | 2 sztuki |
cukier brązowy | 200 gram |
marchew | 250 gram |
mąka pszenna | 200 gram |
cynamon Prymat | 1łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
sos | |
serek kremowy | 250 gram |
masło | 50 gram |
cukier puder | 275 gram |
skórka z pomarańczy | do smaku |
orzechy włoskie | 75 gram mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: