Przepis i sposób przygotowania na: Tort śmietanowy z brzoskwiniami
Blaty biszkoptu namaczamy sokiem z brzoskwiń, przekładamy masami śmietanowymi i dekorujemy według własnego pomysłu.
jajko | 4 szt |
cukier puder | 10 łyż |
cukier waniliowy | 1 op |
mąka ziemniaczana | 4 łyż |
mąka tortowa | 4 łyż |
proszek do pieczenia | 2 łyż |
brzoskwinie w puszce | 1 op |
masa śmietankowa dr oetkera | 1 op |
masa malinowa dr oetkera | 1 op |
śmietana 30% | |
płatki migdałowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: