Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler zapiekany

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 sztuka
ser żółty 10 dag
mąka 1 łyżka
otręby pszenne 2 łyżki
jajko 1 sztuka
olej
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Seler zapiekany

Seler gotujemy w łupinie. Obieramy i kromy na około 1/2 cm. Panierujemy: mąka, jajko, otrębu i posypujemy startym serem żółtym, solimy. Zapiekamy w naczyniu żaroodpornym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak