brokuły panierowane

brokuły panierowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brokuły

    2 szt
  • mąka

  • jajko

  • bułka tarta

  • sól

  • pieprz

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brokuły rozdzielić na różyczki i sparzyć ok 4minuty.
Panierować jak schabowe w mące, jajku(doprawionym solą i pieprzem) oraz w bułce tartej.
Smażyć na gorącym oleju, z każdej strony na złocisty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta1

19.04.2013 12:08
często robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat