Składniki:
bułka paryska | 5 kromek |
filety rybne | 500 g |
mleko | 1/2 szklanki |
bułka czerstwa | 1/2 sztuki |
margaryna | 4 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 1 łyżka |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
natka pietruszki | 2 łyżki |
bułka paryska | 5 kromek |
filety rybne | 500 g |
mleko | 1/2 szklanki |
bułka czerstwa | 1/2 sztuki |
margaryna | 4 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 1 łyżka |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: