Składniki:
polędwica wieprzowa | 4 porcje |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
sól | |
masło | 0,5 kostki |
orzechy nerkowca | 1 garść |
orzechy włoskie | 1 garść |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 garść |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
polędwica wieprzowa | 4 porcje |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
sól | |
masło | 0,5 kostki |
orzechy nerkowca | 1 garść |
orzechy włoskie | 1 garść |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 garść |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: