Składniki:
flaki wołowe | 1 kg |
mięso wołowe | 0,25 kg |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
marchewka średnia | 2 |
pietruszka | 1 |
gałka muszkatołowa | |
pieprz i sól | |
kostka rosołowa | 1 |
margaryna do smażenia | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
flaki wołowe | 1 kg |
mięso wołowe | 0,25 kg |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
marchewka średnia | 2 |
pietruszka | 1 |
gałka muszkatołowa | |
pieprz i sól | |
kostka rosołowa | 1 |
margaryna do smażenia | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: