Składniki:
polędwica wieprzowa | 70dag |
jeżyny | 15dag |
dymki | 10 |
olej | 2łyżki |
winiak | 2łyżki |
sól | |
pieprz | |
zasmażka jasna | 1łyżka |
cukier | łyżeczka |
tymianek | 2łyżki (posiekany) |
polędwica wieprzowa | 70dag |
jeżyny | 15dag |
dymki | 10 |
olej | 2łyżki |
winiak | 2łyżki |
sól | |
pieprz | |
zasmażka jasna | 1łyżka |
cukier | łyżeczka |
tymianek | 2łyżki (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: