Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto
Do rondelka wrzucić 1/3 kostki margaryny,3-4 łyżki cukru i 2 łyżki kakao.Całość roztopić,przestudzić i taką polewą polać ciasto.Ciasto posypać czekoladową posypką i wstawić do lodówki na 3 godziny.
mąka | 2 szklanki |
jajko | 4 szt |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
kakao | 5 łyżek |
krem do tortów czekoladowy | 1 opakowanie |
mleko | |
posypka czekoladowa | do smaku |
margaryna | 1 szt |
woda | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: