Składniki:
wołowina | 1 kg |
tłuszcz | 4 dkg |
włoszczyzna | |
mąka | 1 dkg |
sól | |
Zalewa: | |
woda | 1 szklanka |
cebula | 8 dkg |
ocet | 1/2 szklanki |
Farsz: | |
cebula | 10 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 dkg |
masło | 2 dkg |
sól | |
pieprz |
wołowina | 1 kg |
tłuszcz | 4 dkg |
włoszczyzna | |
mąka | 1 dkg |
sól | |
Zalewa: | |
woda | 1 szklanka |
cebula | 8 dkg |
ocet | 1/2 szklanki |
Farsz: | |
cebula | 10 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 dkg |
masło | 2 dkg |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: