Przepis i sposób przygotowania na: SZNYCEL Z SZYNKI WIEPRZOWEJ
Kotlety natrzeć solą. Jajko rozbić widelcem, dodać pieprz ziołowy i czarny.
Kotlety obtaczać kolejno w mące, jajku, bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.
SMACZNEGO !!!
szynka wieprzowa | 1 kg. |
mąka do panierowania | - - |
jajko | 1 sztuka |
sól | - do smaku |
tłuszcz do smażenia | - - |
Bułka tarta klasyczna Prymat | - - |
Pieprz czarny mielony Prymat | - do smaku |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: