Składniki:
filet z morszczuka | 600 g |
cebula | 3 szt |
czosnek | 5 ząbków |
wino wytrawne | 125 ml |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 szt |
śmietana | 200 ml |
cytryna | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
olej | 50 ml |
sól | |
pieprz |
filet z morszczuka | 600 g |
cebula | 3 szt |
czosnek | 5 ząbków |
wino wytrawne | 125 ml |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 szt |
śmietana | 200 ml |
cytryna | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
olej | 50 ml |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: