Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w maślanej panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
masło 1/4 kostki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/3 szkl
pieprz do dmaku
sól 1 łyżka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w maślanej panierce

Fasolkę opłukać,obciąć końce.W garnku zagotować wodę z solą i dodatkiem 1 łyżeczki cukru.Gotować ok.20 minut.Masło rozpuścić na patelni i dodać bułkę tartą.Chwilę podsmażać,aż bułka się zrumieni.Fasolkę odcedzić i wymieszać z przesmażoną bułką tartą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 12.12.2012 18:53
Najprostrze smaki smakują najbardziej.
kuklik 07.12.2012 20:16
pyszności
Krystyna32 19.07.2012 15:46
pycha
gosia1988 09.06.2012 22:10
muszę wypróbować
Seba 02.05.2012 10:08
smaczna
Ania67 19.07.2011 09:15
uwielbiam
ben-ka 14.05.2011 21:36
moja ulubiona:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak