Składniki:
matiasy | 50 dkg |
ocet winny | 70 ml |
woda | 0,25 litra |
pieprz | |
Goździki całe Prymat | |
cynamon | |
cebula | 20 dkg |
jabłka | 20 dkg |
agrest | 15 dkg |
rodzynki | 1 łyżeczka |
cukier |
matiasy | 50 dkg |
ocet winny | 70 ml |
woda | 0,25 litra |
pieprz | |
Goździki całe Prymat | |
cynamon | |
cebula | 20 dkg |
jabłka | 20 dkg |
agrest | 15 dkg |
rodzynki | 1 łyżeczka |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: