Składniki:
olej | 2 łyżeczki |
ocet winny | 2 łyżeczki |
cebula biała | 1 szt. |
sól | |
estragon | 1 łyżeczka |
pierś z indyka | wędzona gram |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
olej | 2 łyżeczki |
ocet winny | 2 łyżeczki |
cebula biała | 1 szt. |
sól | |
estragon | 1 łyżeczka |
pierś z indyka | wędzona gram |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: