Składniki:
włoszczyzna | 250 g |
grzyby suszone | 15 g |
ziemniaki | 120 g |
woda | 1500 ml |
żur | 500 ml |
śmietana | 150 g |
mąka pszenna | 20 g |
słonina | 50 g |
cebula | 80 g |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pietruszka zielona | do smaku |
włoszczyzna | 250 g |
grzyby suszone | 15 g |
ziemniaki | 120 g |
woda | 1500 ml |
żur | 500 ml |
śmietana | 150 g |
mąka pszenna | 20 g |
słonina | 50 g |
cebula | 80 g |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pietruszka zielona | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: