Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 42: Kartacze podlaskie z farszem mięsno-grzybowym i sosem musztardowym
Kroki postępowania






ziemniaki | 750 g |
ziemniaki ugotowane | 250 g |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | |
cebula | 1 szt. |
jajko | 1 szt. |
mąka pszenna | 100 g |
grzyby suszone | 10 g |
śmietana 18 proc | |
olej rzepakowy | |
Musztarda sarepska Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mięso wieprzowe | 400 g |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: