Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowane pieczarki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki kapelusze
sól
pieprz
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowane pieczarki

Pieczarki - kapelusze lekko solić i popieprzyć. Układać na grillu dziurką po ogonku do dołu. Gdy pieczarki nam się zrumienią od spodu odwrócić je na drugą stronę (kapeluszem w dół), a do otworu po ogonku wkładać kostki żółtego sera. Pieczarki będą gotowe gdy serek nam się rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 29.11.2012 21:04
takze czekam, takze grilluje
Ewelina47 24.12.2011 20:44
czekamy na lato
marcia71 23.07.2011 18:49
ciekawe
Anna146 21.06.2011 05:27
fajny pomysł na pieczarki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak