Pieczeń

Pieczeń

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej do smażenia

    1/5 szklanki
  • mała główka czosnku

    1 sztuka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • sos sojowy

    do smaku
  • wieprzowina

    1/2 (szynka lub karkówka)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć i wyporcjować (plastry grubości 1,5 cm.),lekko osolić i usmażyć na oleju z obu stron na rumiano. Podlać wodą i dusić ok.50 minut. Dodać pokrojony w cienkie plasterki czosnek, sos sojowy i pieprz do smaku i dusić aż do odparowania wody.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

02.09.2011 09:03
super

IZABELA29

10.07.2010 19:25
karkówkę ostatnio preferuję z grilla

IZABELA29

10.07.2010 19:24
PYSZNIE WYGLĄDA

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat