Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z czerwonym pesto
Makaron wraz z kostką rosołową wrzucamy do wrzątku i gotujemy al dente. Odcedzamy (nie przelewamy zimną wodą). Gorący makaron mieszamy z sosem.
makaron mafaldine corte | 250 g |
bulion drobiowy | 1 kostka |
olej słonecznikowy | 1/2 szklanki |
suszone pomidory | 10 szt |
orzechy nerkowca | 5 szt |
parmezan | 5 dkg |
ser Pecorino Romano | 5 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
bazylia | 5 liści |
pepperoni | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: