Składniki:
kaczka | 2 kg |
jabłka | 500 g |
żurawiny | 250 g |
pomarańcza | 2 |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
jarzyna | |
ocet winny | 1 łyżka |
miód | 2 łyżki |
rodzynki | |
masło | ćwierć |
kapusta czerwona | 1 |
kaczka | 2 kg |
jabłka | 500 g |
żurawiny | 250 g |
pomarańcza | 2 |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
jarzyna | |
ocet winny | 1 łyżka |
miód | 2 łyżki |
rodzynki | |
masło | ćwierć |
kapusta czerwona | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: