Składniki:
ziemniaki | 1000 g |
mąka przenna | 275 g |
jaja | 2 szt |
masło | 40 g |
wołowina bez kości | 125 g |
cebula | 50 g |
mąka ziemniaczana | 20 g |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 70 g |
tłuszcz | 100 g |
wieprzowina | 320 (bez kości) |
ziemniaki | 1000 g |
mąka przenna | 275 g |
jaja | 2 szt |
masło | 40 g |
wołowina bez kości | 125 g |
cebula | 50 g |
mąka ziemniaczana | 20 g |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 70 g |
tłuszcz | 100 g |
wieprzowina | 320 (bez kości) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: