Składniki:
filety wędzone z pstrąga | 25 dag |
cebula czerwona | 2 sztuki |
jabłka | 2 sztuki |
sałata | 1 sztuka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
musztarda | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ocet winny | 2 łyżki |
pestki dyni | 10 dag |
filety wędzone z pstrąga | 25 dag |
cebula czerwona | 2 sztuki |
jabłka | 2 sztuki |
sałata | 1 sztuka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
musztarda | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
ocet winny | 2 łyżki |
pestki dyni | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: