Filety rybne zapiekane Asi

Filety rybne zapiekane Asi

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z karmazyna

    4 sztuki
  • masło

    10 dag
  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżki
  • bułka tarta

    80 gram
  • natka pietruszki

    1 sztuka
  • śmietana 12%

    8 łyżek
  • jajka

    2 sztuki
  • czonekząbek

    1 sztuka
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety posypać pieprzem i solą,następnie ułożyć w żaroodpornej formie i polać sokiem z cytryny.Natkę i czosnek posiekać.Bułkę tartą wymieszać z natką,czosnkiem,śmietanką i koncentratem pomidorowym.Przyprawić pieprzem i solą.Filety polać masą,zetrzeć na nie masło i wstawić do piekarnika na około 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krystyna32

27.06.2012 12:31
super

Łukasz15

17.03.2012 08:38
smaczny

Barbara/zuza22_85

24.02.2012 14:36
super przepis

Kuchareczka2

31.01.2012 10:06
poezja smaku

Dorian

20.11.2011 18:32
uwielbiam rybki

gacopierz23

14.11.2011 19:10
pyszna rybka

Justyna Jussstiii

20.07.2011 11:56
super przepis sprawdzony

anemon

25.06.2011 09:43
Świetny pomysł na rybę.

Kuchareczekjeden

27.03.2011 20:56
lubimy taką rybkę

Marzena34

27.03.2011 18:39
pyszna rybka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat