Składniki:
wywar z kurczaka | 1,5 l |
szczaw | 250 g |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
cebula | 2 sztuk |
mąka | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
twaróg | 200 g |
wywar z kurczaka | 1,5 l |
szczaw | 250 g |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
cebula | 2 sztuk |
mąka | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
przyprawa do zup | 1 szczypta |
twaróg | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: