Składniki:
flaczki wołowe | 60 dkg |
cebula | 2 szt |
mąka | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion drobiowy | 1 l |
śmietana | 1/2 szkl |
ocet winny | 1 lyżka |
flaczki wołowe | 60 dkg |
cebula | 2 szt |
mąka | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion drobiowy | 1 l |
śmietana | 1/2 szkl |
ocet winny | 1 lyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: