Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona z kiełbasą, pieczarkami i mięsem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona kg
pieczarki 30 dkg
kiełbasa podwawelska 2 laski
wołowina 30 dkg
wywar wołowy litr
kostka grzybowa
Kucharek przyprawa do potraw
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z kiełbasą, pieczarkami i mięsem

Wołowinę ugotować do miękkości w 1,5 litra wody, doprawić. Wypłukaną kapustę posiekać, wlać wywar z wołowiny, dodać kostkę grzybową i ugotować kapustę do miękkości. Kiełbasę pokroić w kostkę, razem z wołowiną i usmażyć. Oczyszczone pieczarki udusić, doprawić. Wszystko połączyć z kapustą i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 06.11.2013 17:26
smaczne jedzonko
Dorian 04.07.2013 19:59
smakowite jedzonko
gacopierz23 04.07.2013 16:43
smaczny mini bigosik
ben-ka 16.04.2013 09:39
pyszna kapustka:)
gabi162825 08.10.2012 09:27
super
Renata22 31.12.2011 17:51
wygląda apetycznie
dorotka0000025 29.07.2011 11:00
pycha
ziutula
ziutula 28.07.2011 10:23
lubię taką kiszoną
Mariusz10 04.07.2011 23:24
smaczne danie
anemon 30.06.2011 09:02
Smaczne i solidne danie.
Marzena34 15.06.2011 15:49
prosze porcyjkę
smakowita 02.06.2011 16:47
uwielbia kiszoną kapustę pod każdą postacią
Mirka-Ludomila 15.04.2011 08:10
fajna
AgaS10 11.04.2011 06:38
świetny przepis:)
MAR3STA 03.04.2011 19:24
ale smaczne;)
mysza666 30.03.2011 18:42
kapuchę uwielbiam:)
agata1722
agata1722 25.03.2011 09:56
dobre danie
Monika193
Monika193 10.03.2011 20:02
prawie jak bigosik
Wafelek2601 03.03.2011 13:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak