Kapusta pekińska z pieczarkami

Kapusta pekińska z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1/2 kg
  • pieczarki marynowane

    1 szkl
  • kukurydza

    1 szkl
  • cebula dymka

    3 szt
  • majonez

    1/2 szkl
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować. Pieczarki pokroić w kostkę, cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać osączoną z zalewy kukurydzę, majonez, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać jako dodatek do potraw.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

03.02.2014 17:11
Prosto, smacznie.

Seba

13.11.2012 09:42
pycha

pipi765

01.02.2012 19:53
jedna z moich ulubionych

przejs

27.09.2011 15:15
proste, ale brzmi sympatycznie :D

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat