Składniki:
makaron rurki | 20 dag |
salami | 15 dag |
cebula czerwona | 1 szt. |
rzodkiewka | 1 pęczka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 4 łyzki |
ocet winny | 3 łyżki |
natka pietruszki | 3 gałązki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
makaron rurki | 20 dag |
salami | 15 dag |
cebula czerwona | 1 szt. |
rzodkiewka | 1 pęczka |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 4 łyzki |
ocet winny | 3 łyżki |
natka pietruszki | 3 gałązki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: