Składniki:
polędwica wieprzowa | 1 kg |
pieczarki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ciasto francuskie | 1 szt |
jajko | 1 szt |
polędwica wieprzowa | 1 kg |
pieczarki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ciasto francuskie | 1 szt |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: