Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłkowa pianka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

białko 2 szt.
cukier 2/3 szkl.
rum 1 łyżeczka
przecier jabłkowy 1 szkl.
dżem morelowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłkowa pianka

Białka ubić na pianę, dodając cukier. Piana musi być sztywna i błyszcząca. Dodać rum, przecier jabłkowy i dżem, wymieszać starannie, przełozyć do miseczek. Schłodzić w lodówce 2 godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wojr63 08.05.2012 23:28
dobrze się zapowiada
Nina7 26.02.2011 06:27
Ciekawa propozycja:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak