Składniki:
mąka pszenna | 1/2 kg |
jajko | 2 szt |
mleko ciepłe | 1/3 szklanki |
olej | 2 łyżki |
sól | |
masło | 8 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
szpinak świeży | 3 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
twaróg | 20 dag |
woda | 1/2 (ciepła) |
mąka pszenna | 1/2 kg |
jajko | 2 szt |
mleko ciepłe | 1/3 szklanki |
olej | 2 łyżki |
sól | |
masło | 8 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
szpinak świeży | 3 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
twaróg | 20 dag |
woda | 1/2 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: