Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięsa z wina

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
majeranek 1 łyżeczki
ziele angielskie 5 szt
wino czerwone wytrawne 1 szkl
czosnek 1/2 łyżeczka
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięsa z wina

1. Przyprawy wrzucić do wina doprowadzić do wrzenia ostudzić
2. mięso umieścić w marynacie na 2-3dni codziennie je obracać
3. trzymać w chłodnym miejscu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 28.03.2011 15:13
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak