Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z pęczakiem i grochem
Farsz nakładać na liście, zwijać gołąbki. Układać w garnku. Zalać połową wywaru i dusić na niedużym ogniu.
Stopić masło, dodać mąkę, zasmażyć. Rozprowadzić wywarem, dodać koncentrat.
kapusta włoska | 1 główka |
olej | 2 łyżki |
pęczak | 15 dag |
cebule | 2 szt. |
sól | |
Majeranek suszony Prymat | |
wywar instant | 1,5 szklanki |
masło | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | |
mąka | 1-2 mąki |
groch | 30 łuskany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: