Składniki:
mięso mielone | 1/2 kg |
burak ćwikłowy | 1 szt |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
masło | 1 lyżka |
kajzerka | 1 szt |
smalec | (do smażenia) |
mięso mielone | 1/2 kg |
burak ćwikłowy | 1 szt |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
masło | 1 lyżka |
kajzerka | 1 szt |
smalec | (do smażenia) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: