Składniki:
schab bez kości | 50 dag |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
ser żółty | 10 dag |
jajko | 3 szt |
mąka | 1/2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
masło | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek | 1 zabek |
smalec | (do smażenia) |
schab bez kości | 50 dag |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
ser żółty | 10 dag |
jajko | 3 szt |
mąka | 1/2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
masło | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek | 1 zabek |
smalec | (do smażenia) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: