Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Matiasy w śmietanie

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 4 sztuki
cebula 1 sztuka
pieprz do smaku
śmietana 5 łyżek
majonez 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Matiasy w śmietanie

Matiasy zamoczyć w wodzie na ok. 2 godziny. Pokroić na kawałki. Na półmisku przekładać matiasy pokrojoną w piórka cebulą, oprószyć pieprzem i polać śmietaną wymieszaną z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 26.01.2012 21:22
super
Justyna223 24.06.2011 15:36
uwielbiam takie potrawy
Iwona51
Iwona51 21.02.2011 12:49
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak