Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po szwedzku

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tilapia świeża 1/2 kg
cebula 3 szt
pomidory 3 szt
masło
sok z cytryny
sól, pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po szwedzku

Cebulę posiekaj na średnią kostkę. Zeszklij na maśle. Rybę ułóż na cebuli. Dopraw solą i pieprzem,wiórkami masła, posyp koperkiem. Skrop sokiem z cytryny. Duś na małym ogniu przez ok 10 min. Pomidory pokrój w plasterki ułóż na rybie. Podawaj z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olivka 29.08.2011 08:03
Napewno smaczna,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak