Składniki:
pomidory krojone z puszki | 1 szt. |
fasola szparagowa | 30 dag |
parówki | 30 dag |
cebula | 1 szt. |
czosnek ząbki | 2 szt. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bulion drobiowy | 1.5 l |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
pomidory krojone z puszki | 1 szt. |
fasola szparagowa | 30 dag |
parówki | 30 dag |
cebula | 1 szt. |
czosnek ząbki | 2 szt. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bulion drobiowy | 1.5 l |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: